Plastic Moov

15 mm afmeten vanaf de wielkas en een punt plaatsen.

 

20 mm afmeten vanaf onderkant 

Porsche en punt plaatsen.

Met accuboormachine aan de twee kanten met een boor van 5.5mm boren. 

De draadtap M4 in het wringijzer steken.

De draadtap recht in het gat plaatsen. In wijzerzin wringen en zo draad aanbrengen. Nu en dan eens terugdraaien en weer verder doen tot de tap er helemaal door zit. Dit doe je bij de 8 buitenste gaten van je onderstel.

Je neemt een bout en steekt er een rondel op. Je steekt die aan de buitenkant van de auto door het gat. Plaats de steunplaat erop en je draait de moer op de bout. Draai die met de hand vast. (later gebruik je de sleutels nummer 7).

Op 63 mm een lijn plaatsen.

Gaatjes boren met een boor van 5 mm.

Gebruik de accuboor.

Haardroger gebruiken om de lijn op

63 mm te plooien.

Je doet de beschermfolie van het chassis.

Je neemt het chassis en legt die op de steunplaatjes. Je neemt een bout en steekt er een rondel op. Je steekt de bout van onder door het plaatje en chassis. Draai de moer er op. Je doet dit voor de vier gaten. Indien de gaten niet 100% overeen komen kan je de zijkant van de auto wat opentrekken.

Je neemt uw twee sleutels.

Plaats één aan de onderkant en draai bovenaan vast.

Je legt het plaatje boven de gaatjes. Indien ze niet perfect passen maak je het gat wat groter met de accuboormachine. Je neem een bout en steek er een rondel op. Draai de bout half in het chassis. Zo heb je wat speling. Pas als alle vier de plaatje op het chassis zitten draai je ze volledig vast met sleutel nummer 7.

Je neemt een as en schuift die in de plaatjes.

Steek de wielen erop. Twee wielen per kant.

Zorg dat de mooiste kant van de wielen aan de buitenkant zit.

 

Met een aansteker (kleine vlam) de uiteinden van de as even opwarmen zodat er een braam aan de assen komt. Opletten voor de auto zelf.

Tot slot de zijkant van de auto aanspannen. Je houdt het chassis vooraan omhoog en steekt één sleutel aan de binnenkant van de auto. Span aan de buitenkant stevig aan. Doe dit ook aan de andere kant.

 

Indien de auto vooraan op de grond staat kan je dit opnieuw doen en het chassis wat hoger houden vooraan.